sobota 3. ledna 2009

HSM 3 jede :-D

Už si konečně začínám převracet svůj obrácený režim. Mám na mysli to, že chodím(nebo jsem chodila) spát kolem 1 ráno, a vstávala kolem 12, a teď už se to lepší :-D

Zrovna dneska jsem vstávala už v 8 - abych stihla jet na 9. na lyže. Teda, na 9 jsme to přesně nestihli, ale i tak jsme byli ve Skiareálu blízko našeho baráku relativně brzo.

Lyžovali jsme v úžasných sněhových podmínkách s azurem až do 1, kdy jsme se vrátili domů. Hned po návratu se jelo k babi na oběd - hádejte, kdo tam byl! Samozřejmě že moje dvě malé (a pruhované :-D) sestřenice.

Ještě asi do půl 5. jsem u bábi čekala, a pak jsem šla do Dubkové ulice - k Teri. Tam jsme... no smály se, vyváděly... :-D Však to znáte :-D

A asi ve třičtvrtě na 6 jsme šli jsme do kina - Na Hight School Musical 3. Teda, já viděla jenom kousek jedničky, a přišlo mi to jako kravina a na tohle jsem šla jenom kvůli tomu, že jsem chtěla vidět Terču, ale bylo to fakt skvělý.

Teda štval mě ten odporný happyend, který je všude, ale tak to už k těmhle filmům prostě.. patří :-D

A právě jsme dojedla čokoládovej dezert. A jahodovou Fantazii :-D A koukám na 10 důvodů proč tě nenávidím. (Božííí film :-))

A už jenom zbývá jenom jeden den prázdnin. To je PSYCHO :-D

Carol:-)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Mě se teda v trojce hsmka líbily jenom sény s RakeťákemxDD

Anonymní řekl(a)...

scény*

ME

Moje fotka
Jsem (mírně) ujetá puberťačka se sklony k drzosti a lenosti :-). Ujíždím na mléčný čokoládě a písničce Poison Kiss.